Lustrum viering!

Presentatie lustrumboek beperkt tot kleine kring

Negende lustrum ‘Albertus Perk’ 
deels uitgesteld

Het was de bedoeling om op vrijdagmiddag 26 november ons negende lustrum te vieren. Maar het coronavirus woekert opnieuw in alle hevigheid. Daarom heeft het bestuur moeten besluiten het programma te splitsen.

* Wat wel doorgaat op 26 november is (in beperkt gezelschap) de presentatie van het jubileumboek, “Hilversummers in de jaren 50”.

* Wat niet doorgaat is het programma in Tante Jans. Dat wordt uitgesteld tot vrijdagmiddag 17 december, in de hoop dat de omstandigheden dan gunstiger zijn.

Heel jammer natuurlijk maar de risico’s voor de gezondheid zijn te groot. Begin december wordt de situatie opnieuw beoordeeld en ontvangen alle leden per brief het standpunt van het bestuur over wel of niet doorgaan.

Het jubileumboek

“Hilversummers in de jaren 50” laat zich lezen als een fascinerend tijdsbeeld, een boeiende combinatie van persoonlijke herinneringen en foto’s die eerder zijn verschenen in de rubriek Zoekplaatje van Stevens, samengesteld en geredigeerd door Eddie de Paepe. Bij uitstek geschikt als sinterklaascadeau of onder de kerstboom.
Het boek wordt op 26 november tijdens een kleine, besloten bijeenkomst in de Regenboogkerk aangeboden aan burgemeester Pieter Broertjes en Corine de Vries, hoofdredacteur van De Gooi- & Eemlander.

Na 26 november is het boek voor € 19,50 te koop bij boekhandel Voorhoeve in de Kerkstraat te Hilversum en bij Primera Kerkelanden en Primera Seinhorst.
Leden van Albertus Perk kunnen het boek aanschaffen voor de speciale prijs van € 15.

Waar? Bij Erik van den Berg, Dalweg 3, op de volgende dagen:
maandag 29 november, dinsdag 30 november, zaterdag 4 december en maandag 6 december, steeds van 11.00 tot 12.00 uur. Graag gepast en contant betalen.