Ledenavond 27 september

Hilversum in Detail door Thomas van der Steen

Een dagelijkse Facebookserie met bijzondere foto’s van stukjes Hilversum, waarin uiteraard de historie een grote rol speelt. De fotograaf erachter is Thomas van der Steen. Op deze avond zal hij een selectie van die details vertonen met daarbij achtergronden en verhalen. Voor een deel in quizvorm, waarbij de aanwezigen mogen raden wat op de foto staat en waar die genomen is.

Een quiz is Van der Steen niet vreemd want hij is officieus ‘Nederlands Kampioen Televisiequizen’. Hij deed aan vele mee en won dan ook vrijwel altijd! Twee voor Twaalf, Lotto Weekend Miljonairs, Beat The Champions en twee keer zelfs Met het Mes op Tafel. Bij die laatste quiz is hij later redacteur geworden die de vragen voor de uitzending in de juiste vorm giet.

Thomas van der Steen is voor veel mensen (met name automobilisten) ook een ‘Bekende Hilversummer’ omdat hij al vierenveertig jaar hét gezicht is van de benzinepomp aan de Vaartweg. Hij is doordesemd met zijn woonplaats, geboren in de Vingboonsstraat en nog altijd verliefd op deze bijzondere gemeente.

Deze ledenavond wordt gehouden in de Grote Kerk, ingang Oude Torenstraat 6.
Deur open om 19.30 uur, start om 20.00 uur, einde ca. 22.00 uur.