Hilversumse geschiedenis voor een spotprijs!

ONDERSTAAND BERICHT BETREFT EEN ACTIE UIT 2022.
De aanbieding is nu niet meer geldig, want het boek ‘Hilversummers in de jaren’50’ is uitverkocht – daarom is deze pagina op onze website alleen nog in het archief terug te vinden.

VOOR DE HUIDIGE REGELS OMTRENT HET LIDMAATSCHAP KLIKT U HIER 

 

 

Bijzondere aanbieding : wie nu lid wordt van de Hilversumse Historische Kring ‘Albertus Perk’ krijgt een vorstelijke korting. Een lidmaatschap voor een jaar kost gewoonlijk  € 20. Als u zich nu aanmeldt krijgt u voor vijf euro extra ons mooie boek ‘Hilversummers in de jaren ’50’ erbij.

Normaal zou dit pakket op vijftig cent na 40 euro kosten, nu slechts € 25. 

‘Albertus Perk’ maakt zich op voor de feestelijkheden rond het 600-jarig bestaan van de gemeente Hilversum. Dat is in 2024 en dat willen we met zoveel mogelijk leden gaan vieren. Vandaar deze actie.

Met een grotere aanhang wordt de stem van ‘Albertus Perk’ ook beter hoorbaar. We bewaken het cultureel erfgoed in de mediastad. Zo maken we ons sterk om te voorkomen dat waardevolle gebouwen worden gesloopt of worden aangetast. Daar strijden we voor door plannen van de gemeente of van projectontwikkelaars kritisch te bekijken. Waar mogelijk proberen we in overleg tot overeenstemming te komen, maar zo nodig dienen we bezwaren in.

Het boek ‘Hilversummers in de jaren ’50’ biedt een mooi beeld van de jaren van wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog. Met op bijna elke pagina een sfeervolle foto van Jacques Stevens, hoffotograaf van de Gooi en Eemlander.

De winkelwaarde van dit boek is €19,50 – leden van ‘Albertus Perk’ kunnen het kopen voor € 15 en als u nu lid wordt dan krijgt u het voor slechts € 5. Wie in het Gooi woont krijgt dit bijzondere boek gewoon thuis, maar voor mensen die verder van Hilversum wonen moeten we bezorgkosten in rekening brengen.

Uiteraard krijgt u als lid ook vier keer per jaar ons Hilversums Historisch Tijdschrift per post thuisbezorgd. Ledenavonden en fietsexcursies zijn voor leden gratis toegankelijk.

Nog een speciale december-tip: als u zelf al lid bent dan is deze speciale aanbieding ook een prachtig cadeau!

Hieronder in Pdf-vorm het aanmeldformulier. U kunt dat uitprinten en naar ons toesturen, maar gewoon via een email de gegevens aan ons opsturen kan natuurlijk ook. Doe mee!

Ledenwerf Flyer achterzijde