Museum Hilversum: Gastvrij onthaal voor Albertus Perk leden

logoAPAls lid van ‘Albertus Perk’ bent u in 2015 speciaal welkom in het Museum Hilversum. De Hilversumse Historische Kring ‘Albertus Perk’ en Museum Hilversum gaan het komende jaar nog intensiever samenwerken. Om dit te vieren krijgen leden een ‘5-rittenkaart’ van het museum aangeboden, helemaal gratis. Hiermee zijn ook alle tentoonstellingen in het museum te bezoeken.

Geschiedenis op de kaart

Museum HilversumDe HHK ‘Albertus Perk’ en het Museum Hilversum willen dit jaar nog meer samen de Hilversumse geschiedenis in tentoonstellingen laten zien. Met deze samenwerking willen we u nog meer enthousiasmeren voor het rijke verleden van uw woonplaats; door op een aantrekkelijke manier over de geschiedenis te vertellen en u  uit te nodigen om hun eigen herinneringen en verhalen te delen. Hiermee worden we samen de schatbewaarders van onze mooie geschiedenis.

Samen vooruit

Door deze samenwerking denken we nog beter ‘onze’ Hilversumse identiteit te kunnen laten zien. We nodigen u als lid van ‘Albertus Perk’ uit om af en toe eens bij ons binnen te lopen.

Wij hopen van harte dat u zich welkom en thuis in het Museum zult voelen!

Let op: dit aanbod is alleen geldig voor leden van de HHK ‘Albertus Perk’ en de ‘5-rittenkaart’ is tot 31 december 2015 te verzilveren.

Share